EETHUIS ARKOUBI

EETHUIS ARKOUBI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 220 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Arkoubi. Meer weten? Ontdek meer

2 jul 2022 om 2:32 Schotel merguez en kipburger, helaas allebei niet wat ik verwachte. Burger was slap en smaakloos, saus was waterig en rijst was smaakloos. Jammer.
30 jun 2022 om 3:36 Zeer slecht eten friet wat slap en zit eruit alsof het in magnetron gemaakt is Hot wings zit
25 jun 2022 om 23:51 Heerlijk eten en goede service. Normaal gesproken ook snelle bezorging, maar verder was alles goed.
23 jun 2022 om 7:02 Dit restaurant heeft me enorm verbaasd. Het eten was heerlijk. Paella op zijn Spaans en de kipfilet in mijn schotel was zo mals en overheerlijk gemarineerd. Ik ga zeker vaker bestellen hier. Ze zijn nog laat open, dus geen gare pizza meer na 23:00.
20 jun 2022 om 15:46 Eten is heerlijk! Top medewerkers!
17 jun 2022 om 6:40 Lekkere eten shokran!!!
16 jun 2022 om 0:07 Was weer TOP!!
3 jun 2022 om 8:15 Niets beloven wat je niet kunt waar maken
30 mei 2022 om 6:04 Kreeg mijn eten 1,5 uur eerder dan ik aan gaf. Aan mijn crispy burger was niks crispy aan. Patat was nog slapper dan dat van de Macdonald.
30 mei 2022 om 0:35 Allahouma bareek
27 mei 2022 om 13:18 Het was heerlijk!
22 mei 2022 om 14:44 Mooie winkel lekkere eten